Lindegade-2f-Restaurering-fra-Murermestrene-Thomas-HansDet glædede os meget hos Murermestrene Thomas Hans, da Christiansfeld i sommer blev optaget på UNESCOs liste over Verdensarv. De smukke Brødremenighedshuse er noget ganske særligt, og vi kender dem særdeles godt, da vi gennem årene har restaureret og renoveret en hel del af dem – inklusive Brødremenighedens Hotel.

Det er helt specielle opgaver, hvor vi arbejder med metoder og materialer, vi ikke får mulighed for hver dag – og det giver en særlig ærefrygt at mærke, at man som murer står på skuldrene af tidligere generationer, der havde en utrolig viden og indsigt i, hvad der skal til for at lave et ordentligt og langtidsholdbart stykke murerarbejde.

Restaureringsopgaver er et af vores specialer hos Murermestrene Thomas Hans, og vi lægger en stor ære i ikke blot at bruge de rette materialer fra gammel tid – men også i at mestre de gamle håndværkstraditioner. Derfor er to af vores murere uddannet restaureringshåndværkere. Det kan du læse mere om her.

Her kan du se fotos fra vores arbejde på Brødremenighedshuset Lindegade 2 i Christiansfeld.

Her kan du se fotos fra vores arbejde på Brødremenighedshuset i Lindegade 24 i Christiansfeld.

Og her kan du se fotos fra, da vi skiftede tag på Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld.