Grøn smiley fra ArbejdstilsynetI juli måned kom Arbejdstilsynet på uanmeldt kontrolbesøg hos Murermestrene Thomas Hans for at se, hvordan det stod til med arbejdsmiljø og sikkerhed i virksomheden. Under det tre timer lange besøg blev alt gennemgået – fra mobning til sikkerhed og APV.

Og Arbejdstilsynets folk var tilfredse, da de sagde farvel – så tilfredse, at vi netop har fået tildelt en grøn smiley, som gives til virksomheder, der har helt styr på deres arbejdsmiljø.

Passer på medarbejderne
– Det er vi utroligt glade for, for vi bruger mange ressourcer på at sikre et godt arbejdsmiljø i virksomheden, siger murermester Søren Schleidt og fortsætter:

– Det er vigtigt for os at passe på vores dygtige medarbejdere. Murerarbejde er noget, der kan slide på kroppen, hvis ikke man tænker over at indrette arbejdet så skånsomt som muligt. Vi vil gerne beholde vores gode og loyale medarbejdere i mange år, så derfor gør vi meget ud af APV – og på at sørge for, at sikkerheden og det psykiske arbejdsmiljø er i orden.

En god forretning
Æren for den grønne smiley giver Søren Schleidt til medarbejderne:

– For det første sidder der nogle meget engagerede medarbejdere i vores arbejdsmiljøudvalg, som har gjort et stort stykke arbejde for det her – og for det andet er vores medarbejdere generelt rigtig gode til at have styr på sikkerheden og sørge for at bruge det udstyr, de skal.

Murermestrene Thomas Hans kan nu se frem til, at Arbejdstilsynet ikke kommer på kontrolbesøg de næste fem år. Men det ændrer ifølge Søren Schleidt ikke på noget:

– Vi er slet ikke i tvivl om, at det er en god forretning at have et godt arbejdsmiljø, så vores indsats fortsætter ufortrødent.