Rene fuger fra Murermestrene Thomas HansUkrudt mellem fliserne er noget, mange husejere døjer med gennem sommerhalvåret. Derfor kommer her et par gode råd fra vores belægnings- og gartnerafdeling til, hvordan du kan holde det væk:

Rens fliserne en til to gange om året med en fliserenser eller lignende værktøj, så der ikke er ukrudt, mos eller andet skidt i fugerne.

Hæld fugesand ud på fliserne og fordel det med en kost. Fej det overskydende sand væk, men lad eventuelt et tyndt lag sand ligge på fliserne de første par dage, så regnen kan skylle mere sand ned i fugerne. Fugerne vil nu være fyldt med sand, der forhindrer ukrudt, mos og andet skidt i at sætte sig i det.

Efter et stykke tid vil det meste sand være blæst eller skyllet væk af vejr og vind, så sørg for at efterfylde fugerne med frisk sand jævnligt.

Og er det så længe siden, at du har fået gjort den slags sidst, at haven er vokset dig lidt over hovedet, så er det noget, vores gartnerafdeling kan hjælpe med. De kan også komme med gode råd til, hvordan du får dig en stort set vedligeholdelsesfri have. Så kontakt os endelig, hvis du vil høre nærmere.