Boligjob-ordningen – populært kaldet håndværkerfradraget – er tilbage. Og forhåbentlig har du gemt dine kvitteringer for 2015?

For 2015 er ordningen nemlig uændret i forhold til de foregående år. Det betyder, at du kan trække op til 15.000 kroner fra for hver voksen, som bor i din husstand. Fradraget gælder arbejdsløn til eksempelvis håndværkerarbejde, rengøring og børnepasning. Du kan læse mere om reglerne for Boligjob-ordningen i 2015 her.

For 2016 og 2017 bliver reglerne ændret en smule. Formålet er at gøre Boligjob-ordningen mere “grøn”. Samtidig er det fradragsberettigede beløb hævet, så man nu kan trække op til 18.000 kroner fra for hver voksen, som bor i din husstand. Der er dog samtidig en fordeling på beløbet, som siger, at man kan trække op til 6.000 kroner fra, når det gælder servicearbejde som rengøring og børnepasning, mens man kan trække op til 12.000 kroner fra, når det gælder håndværkerarbejde med et grønt sigte. Det betyder for eksempel håndværkerarbejde, der gør din bolig mere energivenlig. Du kan læse mere om, hvad den nye Boligjob-ordning dækker her.

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi stor ekspertise i at energioptimere boliger, både nye og gamle. Murermester Søren Schleidt er uddannet energivejleder og kan rådgive dig om, hvilke energiforbedringer, der bedst kan betale sig for netop din bolig.

kontakt os, hvis du er interesseret i at udnytte Boligjob-ordningen – og spare penge på varmeregningen!