Forsikringsskader

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi en afdeling på cirka 10 mand, som er fuldt beskæftigede med at håndtere og udbedre forsikringsskader, og vores håndværkstaksator, Lars Østergaard, er uddannet til at besigtige og vurdere omfanget af skader. Vi har faste aftaler med store forsikringsselskaber, og vi løser en lang række opgaver i forsikringsøjemed.

Kloakskader og rotter
En af de forsikringsopgaver, som fylder mest hos os, er udbedring af kloakskader, især på grund af brud forårsaget af rotter. I rigtig mange sager resulterer opgaven i, at vi også forebyggende monterer en rottespærre, der effektivt holder rotterne ude af ejendommens kloaksystem. Mange forsikringsselskaber stiller i dag også krav om montering af rottespærre. Du kan læse mere om montering af rottespærre her.

Vandskader, stormskader – og påkørsler
Herudover udfører vi alle former for murerarbejde og flisearbejde, typisk i forbindelse med vandskader forårsaget af brud på vandrør –
eller skader på grund af indtrængende fugt. De senere år har også budt på en del arbejde i forbindelse med storm- og skybrudsskader.

En opgave, vi også har med regelmæssige mellemrum, er opmuring af huse, efter at de er blevet påkørt af en bil. Det lyder måske voldsomt, men det sker typisk om foråret, hvor bilen er kommet ud af garagen, måske for at blive vasket, og så har føreren glemt at trække håndbremsen. Skråner underlaget tilstrækkeligt, kan bilen nå at få så meget fart på, at den laver betydelig skade på naboens hus. Så HUSK at trække håndbremsen!

Vi rykker hurtigt ud
Hos Murermestrene Thomas Hans ved vi, at forsikringssager er noget, der skal løses hurtigt og effektivt. Det er ofte til stor gene, hvis man står med en ødelagt kloak, et hullet tag eller en større vandskade. Og er der trængt fugt ind i huset, er det om at få det udbedret, inden der går skimmelsvamp i det. Derfor er en stor del af vores medarbejdere dedikeret til netop forsikringsskader, lige som vi lægger stor vægt på at rykke meget hurtigt ud til netop denne type af opgaver.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med forsikringssager.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17