Flisearbejde

Flise- og klinkearbejde er et af vores helt store specialer hos Murermestrene Thomas Hans A/S.

Flisearbejde er noget, der kræver særlig omhu og fingerfærdighed. Kunsten er ikke blot at lægge fliserne lige, men også at sikre pæne og naturlige overgange i alle samlinger og hjørner. Det kræver en nøje planlægning af opgaven fra start til slut – inden man går i gang.

Hos Murermestrene Thomas Hans råder vi over et stort antal flisespecialister blandt vores murersvende, og vi er stolte over, at vi ofte bliver kaldt ud til opgaver, der kræver særlig omhu og akkuratesse – for eksempel når fredede bygninger med sirlige udsmykninger skal renoveres med nænsom hånd.

Specialer inden for flisearbejde:

Flisearbejdet er det halve badeværelse

Murermestrene Thomas Hans har bygget og renoveret hundredvis af badeværelser. Et eksklusivt klinke- og flisearbejde er kernen i et smukt badeværelse og kræver en erfaren og sikker hånd. Samtidig skal materialer og flisetyper passe til både rummet og til kundens behov.

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi stor erfaring i at rådgive vores kunder. Vi ved både, hvad der er oppe i tiden, hvad der holder – og hvad der passer til det rum, vi skal arbejde med. Vi vejleder derfor om alt fra valg af vægfliser, klinker og armatur til hvor, det er mest praktisk at have badefaciliteter og toilet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du står med en opgave, der skal løses. Så giver vi dig et overblik over mulighederne – og  en uforpligtende pris.

Geografisk dækker vi

Hele Sydjylland og Fyn, men vi udfører også større opgaver i resten af landet.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17