Belægnings- og gartnerarbejde

Når haven er en grøn oase, og der er atmosfære på terrassen, bliver uderummet et naturligt samlingspunkt for hele familien fra tidligt forår til sent efterår.

Men den særlige ro, man kan finde i det grønne, og glæden ved at følge årstiderne skifte, kan nemt forsvinde, når arbejdet bliver for krævende. For nogle er havearbejdet en særlig fornøjelse, men for andre er det en sur pligt i en travl hverdag.

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi specialiserede anlægsgartnere ansat. De giver jer nøjagtigt den have, I drømmer om – og sørger samtidig gerne for, at den bliver nem at vedligeholde i en travl hverdag.

Så kan I bruge jeres fritid på at nyde den!

Se fotos fra vores mange haveprojekter her.

Specialer inden for belægnings- og gartnerarbejde

Mange års erfaring

Vores gartnerformand, Ejnar Lagoni har mange års erfaring med både store projekter og private haver. Han og hans dygtige specialister er med i projektet fra den første snak, hvor vi skitserer forskellige idéer – og til den endelige haveplan er færdig. Det er de samme specialister, der fører planen ud i livet med alt fra belægning, stakit, højbede, plæner, gærder, vand til planter og meget mere.

Hos Murermestrene Thomas Hans kan I regne med, at det er de samme folk, som arbejder på projektet – fra første stregtegning og til sandet er fejet af terrassen.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvilken type have I kunne tænke jer.

Geografisk dækker vi

Hele Sydjylland og Fyn. Men vi udfører også større opgaver i resten af landet.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17