Profil

Murermestrene Thomas Hans er sammenslutningen af de to murerfirmaer Murermestrene A/S og Thomas Hans, der begge blev etableret i midten af 1990’erne, men som fusionerede i 2011 for at opnå styrken til at udføre også
de helt store opgaver. I dag er Murermestrene Thomas Hans et meget alsidigt murerfirma med mange kompetente og specialiserede svende, der sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde.

I dag betjener vi en solid kundekreds af både private, erhvervskunder og offentlige kunder og
beskæftiger cirka 60 medarbejdere.

For os består glæden over et afsluttet stykke arbejde både i tilfredse kunder og i personlig stolthed over byggeriet. Det tager ikke længere tid at gøre tingene ordentligt, når man kan sit håndværk, uanset opgavens størrelse. erfor kontrollerer vi altid, at vores arbejde lever op til vores egne skrappe krav om kvalitetssikring. Læs vores retningslinjer for kvalitetssikring her.

Vores værdier

Vi er to murermestre, som driver virksomheden, og vi kræver af alle vores medarbejdere, at de leverer mesterkvalitet og lever op til vores fire værdier: Enkelhed, faglighed, tilfredshed og troværdighed.
Hver dag!

Enkelhed fordi, vi gør tingene så enkelt som muligt, både for os selv og for vores kunder. Enkelhed betyder, at vi tilrettelægger arbejdet i god tid og sørger for, at al kommunikation omkring en opgave er præcis og konkret. Enkelhed betyder også, at du som kunde kan regne med, at det i vid udstrækning er de samme folk, der udfører arbejdet – og at de gør det færdigt.

Faglighed fordi, vores medarbejdere er veluddannede og kompetente og føler stolthed over det, de laver. Faglighed er udtryk for, at vi sætter os ordentligt ind i tingene, inden vi går i gang. Og faglighed er også udtryk for, at du som kunde kan regne med, at vi er ærlige omkring, hvad vi kan og ikke kan.

Tilfredshed fordi, både vi som fagfolk og du som kunde skal være tilfredse med det arbejde vi udfører. For vores medarbejdere handler det om, at de i dagligdagen kan regne med at følge opgaverne helt til dørs – og om at de kan regne med at arbejde inden for det felt, hvor de har deres særlige kompetencer. For dig som kunde betyder tilfredshed, at det vigtigste for os er, at du er tilfreds med både det arbejde, vi udfører, med vores medarbejderes optræden og med processen undervejs.

Troværdighed er helt grundlæggende for Murermestrene Thomas Hans. Troværdighed betyder, at du som kunde kan regne med os. Troværdighed betyder, at vi overholder vores aftaler, og at vi er åbne og ærlige – både når det gælder gode nyheder, og når det gælder knapt så gode nyheder. Troværdighed betyder også, at du som kunde kan regne med, at vi gør arbejdet færdigt – og at du får besked med det samme, hvis der opstår ændringer i planen.

Sådan opbevarer vi dine oplysningerCookie- og privatlivspolitik

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17