Jordarbejde

Murermestrene Thomas Hans udfører alle former for jordarbejde i forbindelse med byggeri samt belægnings- og gartnerarbejde. Vi råder over kompetente medarbejdere og materiel til at udføre opgaver så som udgravning og afretning til fundament og udgravning i forbindelse med kloakarbejde.

Vores dygtige gartnerafdeling sørger for, at have og belægning kommer helt på plads bagefter – eller de kan hjælpe dig, hvis du også drømmer om en helt ny have.

Er opgaven mere kompleks, råder vi over et stort netværk af samarbejdspartnere, der er specialiseret i jordarbejde. Så uanset om der er tale om udgravning til et parcelhus eller pælefundering af et industrikompleks, kan vi løse det hos Murermestrene Thomas Hans.

Specialer inden for jordarbejde

Vi kan vores håndværk

Hos Murermestrene Thomas Hans er det vores mål at levere mesterkvalitet hver eneste gang, og alle vores svende skal leve op til vores fire værdier om enkelhed, faglighed, tilfredshed og troværdighed. For os består glæden ved et afsluttet stykke arbejde både af tilfredse kunder og personlig stolthed over byggeriet. Når man kan sit håndværk tager det nemlig ikke længere tid at gøre tingene ordentligt!

Du kan se vores egne krav til kvalitetssikring her.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om, hvad vi skal grave ud for dig.

Geografisk dækker vi

Hele Sydjylland og Fyn. Men vi udfører også større opgaver i resten af landet.

Få et gratis uforpligtende tilbud på jordarbejde

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17