Forslag og ideer til anlæg af haver, terrasser og indkørsler samt skitser heraf

Står du overfor at skulle anlægge helt ny have, eller skal den gamle laves grundlæggende om? Hos Murermestrene Thomas Hans tager vores dygtige gartnerafdeling sig af alle aspekter af begge dele. Og den første, vigtige opgave er at få lagt en plan – både for, hvordan haven skal se ud, og for hvordan arbejdet bedst udføres.

Hvordan haven skal se ud, afhænger naturligvis af din smag og dine ønsker, men samtidig er det utroligt vigtigt at få taget stilling til, hvor meget vedligeholdelsesarbejde, din nye have skal byde på. For nogle er havearbejde ren terapi, mens andre gladeligt investerer i robotplæneklippere for at slippe for det. Hører du til sidstnævnte, kan vi rådgive dig om, hvordan du får en næsten helt vedligeholdelsesfri have, som du blot kan nyde hele sommerhalvåret. Og er du en af dem, som finder havearbejde terapeutisk, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige, æstetiske udtryk – og et arbejdsniveau, der passer til din fritid og dit temperament.

Når vi igangsætter en haveopgave, sker det altid på baggrund af en behovsafdækning, som vores gartnerformand, Ejnar Lagoni, står for. Han besigtiger haven og sørger for at få alle jeres ønsker og behov med, og herefter tegner han en skitse af den nye have, så alle parter er enige om opgaven.

Har du som kunde behov for at få udarbejdet en decideret havetegning, komplet helt ned på planteniveau, samarbejder vi hos Murermestrene Thomas Hans med havearkitekter, der kan stå for den del af arbejdet.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få overblik over din nye have? Så kontakt os endelig – det er helt uforpligtende!

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17