Kvalitetssikring

Ud over tilfredse kunder er kvalitet, det vi lever for hos Murermestrene Thomas Hans. Det tager ikke længere tid at gøre tingene ordentligt første gang, end det tager at lave noget sjusk. Og ud over at man så slipper for at skulle lave tingene om, så har man også stoltheden og glæden over et stykke veludført arbejde at gå hjem på.

Veludført arbejde

For alle vores medarbejdere er det netop stoltheden og glæde over et stykke veludført arbejde, der er benzinen, som får bålet til at brænde. Det er også typisk et stykke veludført arbejde – og vores imødekommende medarbejdere – der får vores kunder til at skrive til os. Det kan du læse mere om her

Når alt kommer til alt, handler det om at kunne sit håndværk – og være stolt af det.

Din garanti

Din garanti for, at vi gør vores arbejde ordentligt hos Murermestrene Thomas Hans, at vi altid arbejder efter DS 414, som er Dansk Standards retningslinjer for, hvordan murerarbejde skal udføres ordentligt. Herudover bruger vi også altid SBI-anvisningerne, som er Dansk Byggeforskningsinstituts retningslinjer for godt murerarbejde.

Og så er vi naturligvis medlem af Dansk Byggeri.

Dit bevis for kvalitetssikring

Det er ofte i detaljen, at man for alvor kan se kvaliteten – eller manglen på samme. For selv om man ofte kan fornemme kvaliteten med et enkelt øjekast, er der i murerarbejde mange skjulte detaljer, som er afgørende for, om eksempelvis et hus er ordentligt bygget.

Er hjørnerne lavet korrekt? Er isoleringen lagt, så der ikke opstår kuldebroer? Ligger der vandtætningsmembraner, hvor det er nødvendigt? Den slags kan man ikke se, når huset står færdigt.

Derfor har du som kunde hos Murermestrene Thomas Hans altid mulighed for at bede os om at foto-dokumentere kvaliteten af vores arbejde. Især i de skjulte detaljer. Det er DIT bevis for, at dit hus er opført efter alle murerkunstens regler om kvalitet!

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17