Afretning til belægning

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi stor erfaring med afretning til belægning. Når det gælder mindre opgaver, er det en sag for vores kompetente gartnerafdeling, men ved større opgaver træder vores jordafdeling til, både når det gælder opbygningen af jordlagene, og når det gælder selve afretningen.

Vil man have en solid og holdbar belægning, er det afgørende, at man får bundopbygget de bærende jordlag, så de er i stand til at modstå den belastning, de bliver udsat for. Der er stor forskel på, om der er tale om en gangsti eller en parkeringsplads med tung trafik. Samtidig er det afgørende, at medarbejdere og maskinførere er i stand til at tilrettelægge arbejdet, så der ikke køres i allerede etablerede jordlag. Det giver nemlig risiko for, at lagene bliver æltet sammen og dermed ikke får den nødvendige stabilitet. Hos Murermestrene Thomas Hans råder vi over erfarne maskinførere, som ved præcist, hvordan de skal håndtere denne type arbejde.

Også når det gælder selve belægningen, er det vigtigt at vælge de rette materialer i forhold til belastning og holdbarhed. Her har vores gartnerafdeling stor erfaring, og du kan finde gode råd til valg af belægning her.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på afretning til belægning, er du meget velkommen til at kontakte os her.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17