Badeværelse

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi stor erfaring i ombygning og renovering af badeværelser, lige som vi er en meget rutineret partner, hvis du ønsker et helt nyt badeværelse.

Det eksklusive flise- og klinkearbejde, som er kernen i et smukt badeværelse, kræver stor akkuratesse og grundighed. Kunsten er ikke blot at lægge fliserne lige, men også at sikre pæne og naturlige overgange i alle samlinger og hjørner. Det kræver en nøje planlægning af opgaven fra start til slut – inden man går i gang. Derfor råder Murermestrene Thomas Hans over adskillige murersvende, der netop har flise- og klinkearbejde som deres speciale. Det kan du læse mere om her.

Samtidig kræver det stor viden og erfaring at skabe en perfekt synergi mellem kundens ønsker og de muligheder, som rum og materialer giver. Vi vejleder om alt fra valg af vægfliser, klinker og armatur til hvor, det er mest praktisk at have badefaciliteter og toilet.

Godt håndværk

I løbet af de senere år er der igen opstået interesse for  de gamle håndværksmæssige dyder med flotte udsmykninger og spændende detaljer, der giver badeværelset liv og personlighed. Spændende fliser, mosaikker og travertiner er igen blevet et hyppigt brugt element i det danske badeværelse. Hos Murermestrene Thomas Hans har vi stor erfaring med netop mosaik, natursten og travertiner.

Uanset om du ønsker et helt nyt badeværelse eller en ombygning af dit gamle badeværelse, er du i gode hænder hos Murermestrene Thomas Hans. Alle vores medarbejdere er selvstændige, har fokus på kvalitet og bliver jævnligt kaldt ud til flise- og klinkearbejder, der kræver særlig omhu – for eksempel i forbindelse med restaurering af bevaringsværdige huse.

Hos Murermestrene Thomas Hans laver vi det ordentligt, første gang – også når det gælder dit badeværelse!
Kontakt os endelig for en uforpligtende snak, hvis du overvejer et nyt badeværelse, eller hvis vi skal tage en snak om at renovere dit gamle badeværelse. Vi kommer gerne ud og besigtiger, måler op og tager en dialog med dig om dine ønsker.

Geografisk dækker vi

Hele Sydjylland og Fyn, men vi udfører også større opgaver i resten af landet.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17