Belægning og brolægning

Belægningsarbejde er et af vores store specialer i gartnerafdelingen. Vores dygtige medarbejdere har lagt mange kvadratkilometer belægning med alt fra brosten, betonfliser, natur- og chaussésten til de fineste mosaikker og granit.

Når det gælder belægning er erfaring altafgørende, både når det handler om at vælge de rette materialer, og når det gælder selve udførelsen. En belægning er aldrig bedre end det underlag, den ligger på, så et godt forarbejde i form af komprimering og afretning er altafgørende. Er der tale om større arealer, henter vi hjælp til dette i vores jordafdeling.

At lægge stenene, så det færdige resultat er en smuk helhed, kræver overblik og planlægning fra første sten. Hvor er der hjørner, og hvor skal der skæres? Og hvordan sikrer man, at det ser naturligt ud – også helt nede i den sidste ende?

Men uanset hvor smukt, det færdige resultat er, holder det ikke længe, hvis ikke man har sørget for at vælge de rette materialer fra starten af. Har man eksempelvis ikke sørget for at lægge køreegnede fliser på en flisegang, som postbudet jævnligt parkerer henover, går der ikke ret lang tid, før det kan ses i form af revner og knækkede fliser.

Hos Murermestrene Thomas Hans kan vores gartnerafdeling rådgive dig fra første færd, så du er helt sikker på at få den helt rigtige belægning i din have. Og går du med tanker om støttemure og trapper, kan vi også sagtens hjælpe dig med det.

Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak!

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17