Hej Murermestrene Thomas Hans
Haderslev.

Badeværelser og skjulte rørskader er en dårlig kombination.
Sidst i juni konstaterede vi fugt/skimmel på væg i entre mod badeværelse.
Det betød kontakt til forsikringsselskabet hurtigst muligt.
Efter besøg i starten af juli af både SSG fugtteknik, Dansk Industri Termografi
og VVS Søberg med trykprøvning af vand og varme blev der
konstateret en skjult rørskade i hhv. badeværelse og entre`.

Herefter kom Murermestrene Thomas Hans på ”banen”
Ophugning af gulv, levering af en flot bad-mobil af høj standard,
og efter både affugtning og udskiftning af  flere utætte rør, fjernelse
af badekar og afdampning af fliser, støbning af gulvet og opsætning,
leverede firmaets murer den sidste finish med pålægning af nye gulvfliser
og brug af egne afdampede vægfliser

En flot stykke arbejde af høj håndværksmæssig standard.
Både håndværkstaksator og de af firmaets ansatte, der har været hos os
har overholdt de indgåede aftaler, og det sætter vi stor pris på.
Torsdag den 13. august kunne vi sige farvel til bad-mobilen og rykke ind i det
”nye” badeværelse. Et døgn efter at maleren blev færdig med det sidste strøg.

Alle fortjener stor ros for deres arbejde og ikke mindst lige midt i en ferietid.

Nu mangler vi blot nye skabe, der hvor badekarret stod. Det klarer vores lokale tømrer.
Noget af det arbejde der er udført, er naturligvis for egen regning, men man skal jo
springe til når muligheden opstår. (fjernelse af badekar)

Jeg kan varmt anbefale firmaet Murermestrene Thomas Hans.

Venlig hilsen
 Bent Rask Thomsen

Stærkt faglige og rigtige dygtige håndværker.

Især har Forsikringsrådgiver Brian S. Vestergaard været os en kæmpe stor hjælp i koordinationen i f. m. den vandskade vi havde på badeværelset.

Både deres egne håndværkere, samt de eksterne (Skadeservice SSG Aabenraa og VVS Aage Jørgensen A/S Haderslev) har efter vores opfattelse lavet et formidabelt arbejde for at få enderne til at nå sammen.

De fortjener 5 stjerner fra os og vi kan varmt anbefale disse håndværkere.
Bruno Junker Vojens

Hej Stig

Vi vil bare sige, at det er super, at Niels straks tager teten og gør noget. Det er meget trygt at vide, at han er up-front med sit arbejde, og at der lynhurtigt blev fundet en løsning.

Første dag scannede han hele huset og kom straks med småjusteringer på alle fagområder, som skulle udføres/tages stilling til, for at han kunne udføre sit arbejde.

Mvh. Jørgen og Ina

Hej

Jeg har fået fuget de elastiske fuger på PWC i dag, så det er løst.

Hils Brian og gutterne og sig tak for en rigtig god indsats i weekenden. De gik til opgaven med frisk mod, på trods af at det ikke er sjovt at udbedre skader på arbejde, som andre har udført. Med deres positive tilgang til opgaven blev det slet ikke så træls som frygtet.

Det er nogle behagelige mennesker, som jeres firma kan være rigtig godt tilfreds med. De er gode ambassadører.

Tak for hjælpen for denne gang, håber at vores veje krydses en anden gang.

Med venlig hilsen

Richardt Pedersen
Entrepriseleder

Hej Stig

Vi var lige oppe ved Fjernvarmen i fredags og fejre at slutstenen var lagt i skulpturen og støtteformen taget ud, med en kop kaffe og et stykke wienerbrød. Morten Hartmann var der også, og vi blev alle enige om, at det blev et meget godt resultat.

Med Thor på fugeskeen kommer den sidste finish med udfugningen af indersiden også på plads.

Hvis ikke at alle dine medarbejdere er elitehåndværkere, må jeg sige at valget af Thor er det bedste, vi kunne have fået.

Det har været en fornøjelse at møde ham. Så ungt et menneske med så stort et fagligt engagement og lyst til videreuddannelse er vel ikke helt almindeligt.

Vi har snakket fint sammen om de par spørgsmål, der har været undervejs, og hans løsning af opgaven med det bestående materiale er helt i top. Jeg bad ham om at gravere sine initialer ind i en sten og mure den ind i buen, så han kan vise sine børnebørn, at den har han været med til at bygge.

Med venlig hilsen og tak for godt samarbejde

Aage Birck

Hej

Vi vil endnu engang gerne sige tak for den behandling, vi har fået ved jer, da vi skulle renovere vores gavl, som var frostspængt.

Søren var ude og kigge på gavlen for over et år siden og kom med et yderst fornuftigt overslag. Vi aftalte, at vi ville vende tilbage, når vi havde vores finanser på plads. Der gik så omkring 10 måneder, men da jeg henvendte mig havde Søren stadig overslaget liggende, og prisen var stadig som den skulle være, imponerende.

Vi aftalte en startdato, og da dagen kom, kom I som aftalt. Da arbejdet gik i gang, kom der nogle overraskelser, som I på ingen måde kunne have forudset, men de blev løst på en hurtig og meget professionel måde. Så vi har på intet tidspunkt følt, at det hele var ved at skride

Stor ros skal også lyde til jeres yderst professionelle medarbejdere, vi har en meget nysgerrig knægt på 7 år, som hele tiden skulle følge med i, hvad der foregik, men det tog de i stiv arm. Arbejdspladsen var ryddet og i orden hver dag, når de forlod pladsen, imponerende. Kan kun sige, de gutter kan deres håndværk…!

Da arbejdet var afsluttet, kom der selvfølgelig også en faktura… Men den var som aftalt, kun med lidt små justeringer på de ting I ikke kunne have forudset.

Vi er yderst tilfredese med det udførte arbejde og kan kun sige, at hvis/når vi igen får brug for en murer, ja så bliver det Murermestrene Thomas Hans igen, og vi vil med glæde anbefale jer til venner og bekendte.

Tak for samarbejdet og rigtig god sommer til jer alle

Mvh.

Lisbeth og Søren Iversen – Vojens

Kære murermestre

Da vi fandt vores fredede hus i Christiansfeld, var det afgørende for at vi overhovedet turde købe, at vi kunne finde håndværkere, der både vidste, hvad de havde med at gøre, og som var så tillidsvækkende, at vi kunne gå i gang med renoveringen, selvom vi selv på det tidspunkt var bosat mere end 1000 km væk i Belgien.

Vi fik jer anbefalet fra vores arkitekt som et firma med stor erfaring med fredede huse, og vi er bestemt ikke blevet skuffede. Den faglige kvalitet på arbejdet er i top, lige fra fliserne i harlekinsmønster på vores to badeværelser til taget, til – ikke mindst – det usædvanligt fine murerarbejde Verner-murer har lavet omkring vores døre og vinduer.

Lige så vigtig som den faglige kvalitet har imidlertid været den kompetente, saglige og ikke mindst smidige dialog, vi har haft med Stig Thomsen omkring arbejdet, hvor vi har fået vejledning og medspil omkring de ting, vi gerne ville have lavet. Stigs behagelige væsen har vi også mødt ved de svende, I har ansat, og der er hersker en god stemning i jeres firma.

Sidst, men ikke mindst, blev arbejdet udført til aftalt pris. Vi kan kun anbefale jer til alle de måtte have behov for dygtige murere.

Maria Louise og Jesper Pihl
Lindegade
Christiansfeld

Kære Murermestre

Jeg har aldrig skriftligt tilkendegivet over for dig og dine folk, hvor tilfreds jeg har været med jeres indsats på Østerbrogade i Kolding.

Jeg fik Murermestrene A/S anbefalet af en fælles bekendt. Det kan I i øvrigt være stolte af, for jeg bad vennen om navnet på en troværdig murermester – og dem er der ikke mange af.

Vi aftalte et møde på adressen. Jeg var der i god tid. Du var der præcis på det aftalte tidspunkt. Vi drøftede, hvad der skulle laves. Du tog nogle billeder med dit digitalkamera. Herefter meddelte du, at I nok kunne være færdig med arbejdet i løbet af ca. 14 dage.

Flot – i betragtning af hvor overophedet markedet er i dag.

Arbejdet forløb meget tilfredsstillende. Det er udført til vores fulde tilfredshed. Svendene var både kompetente, betænksomme, hensynsfulde og venlige. Vi blev hele tiden orienteret om, hvornår I kom igen, hvis der af forskellige grunde var ophold i arbejdet. Og det lovede holdt hver gang. Det er ikke det, man er vant til fra håndværkerside.

Jeg bør vel også nævne, at vi overhovedet ikke talte pris, da vi indgik aftalen. Det skulle bare laves efter regning. Den har vi også været tilfreds med.

Et arbejde, en regning og en betjening til rent UG.

De venligste hilsner

Kurt Bakmann

PS. Min søn og svigerdatter, der bebor huset, er lige så tilfredse med jeres indsats, som jeg er. Retfærdigvis skal siges, at både de og jeg ved, hvad det vil sige at blive betjent af en murermester, der lover og lover og lover, men som ikke holder løfterne.

Til Stig Thomsen

Jeg synes, det har været en stor fornøjelse at have dig til at udføre arbejdet for mig. Din måde at være på, de dygtige håndværkere, helt igennem tilfredsstillende. Vi må så se, hvad der så skal ske…

Jeg holder meget af huset, så vi beholder det indtil videre, selv om det koster lidt. Man må så vurdere, hvad der er bedst. Jeg kontakter dig, hvis jeg får brug for det.

Med hilsner

Dorit B. Rasmussen

Kære Murermestre

Marianne og jeg vil gerne takke jer for det rigtig flotte stykke arbejde, I har lavet i forbindelse med vores vandskade i bryggerset. I er blevet bestilt igennem PM & Søn, som håndterede vores rørskade.

I har løst opgaven til UG+, og vi er rigtig glade for den service og det resultat, I har leveret. Mener at jeres udsendte medarbejder hedder Leif.

Han skal have megen stor ros for sit flotte arbejde, og ikke mindst hans ihærdige bestræbelser for at fremskaffe klinker, der passede sammen med de eksisterende i bryggerset.

Det er lykkedes over al forventning, og vi er meget glade for resultatet.

Vi kan kun anbefale jer fremover, og vil ved vores næste opgave helt sikkert henvende os hos jer.

Endnu engang tak.

Med venlig hilsen

Marianne og Tonny M. Nielsen
Tåsingevej 58
6100 Haderslev

Hej

Jeg har i dag modtaget afsluttende mail fra Renoveringspuljen, der bekræfter, at pengene er overført til jer.

Jeg vil blot sige tak for denne gang og sende en speciel ros til Flemming Freund, som har arbejdet hos os i denne sidste fase. Flemming ser jeg som et stort aktiv for jeres virksomhed. Han er et rigtig godt ansigt udadtil for jer, venlig, imødekommende og hjælpsom.

Flemming har ligeledes udvist god forudseenhed, blandt andet kan nævnes ved montering af glasbyggesten, hvor Flemming spørger, hvilket mønster, vi ville have dem sat op i. Da vi ikke havde tænkt på dette endnu, havde Flemming allerede lavet et par eksempler på, hvorledes han ville foreslå, de kunne sættes. Forslagene var tegnet på et stykke papir, så det var let for os at tage en beslutning.

Alle dage hvor Flemming har været her, har man haft indtrykket af, at der er blevet arbejdet igennem, og at der er sket en mærkbar udvikling i arbejdet hver dag.

Flemming har hver dag efterladt arbejdspladsen yderst ren og ryddelig. Det giver ligeledes et meget positivt indtryk af virksomheden.

Alt i alt et meget positivt møde med Flemming, som kun fortjener ros herfra.

Vi ser frem til, at I på sigt vil få opgaven med vores gæstetoilet, som vi har talt om.

Med venlig hilsen

Mikael Andersen

Kære Villa Vision v. Murermestrene og CaWo

Tak for veludført arbejde ved opførelse af vort nye ”Passivhus” i Sønderhav ved Flensborg Fjord.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer. I har en utrolig viden om bygning af lavenergi-huse, og det i kombination med, at I er dygtige håndværkere, har gjort, at vi har fået et fremtidssikret kvalitetshus, som vi er meget glade for. Vi medgiver jer vor bedste anbefaling.

Held og lykke i fremtiden!

Venlig hilsen
Lis og Johnny Lassen

Kære Murermestre

Vil du ønske dine medarbejdere en god jul og sige dem tak for vel udført arbejde. Jeg er glad og tilfreds med dine mureres arbejde, og maleren har lavet et særdeles flot stykke arbejde, som jeg er rigtig glad for.

Tak for at aftaler blev holdt til punkt og prikke – både vedrørende tider og beløb.

Rigtig god jul.

Hilsen fra Misse Thomsen

Så stor ros herfra!

Så er vi ved at være færdige med vores badeværelse.

Flemming har lavet et rigtigt pænt stykke arbejde – det må du gerne bringe videre – han har fået ros af Dorte, og det er der ikke mange, der får.

Selvom det selvfølgelig har været et irritationsmoment at have håndværkere i huset, så har vi ikke mærket ret meget til jer. Flemming har hver dag ryddet pænt væk, og støveriet har godt nok været begrænset i forhold til, hvad vi forventede.

Jeg har også tidligere sagt til dig, at den arbejdsseddel I hver dag lægger med, hvad der er udrettet i dag, og planen for i morgen, er en super god idé.

Og så er det jo rart, at de aftalte tider holder ????

Så stor ros herfra!

Med venlig hilsen

Michael Frandsen

Hej

Ja, så er murerarbejdet færdigt på rekordtid.

Vi har haft en rigtig god oplevelse med hensyn til det arbejde, der er udført. Før og under arbejdet har vi hele tiden følt, at det var dygtige og omhyggelige håndværkere, der var på opgaven.

Når en murer gik ud ad døren, var der en vvs’s, der stod klar til at gå i gang. Var der brug for en elektriker, ja så stod

han klar, det var rigtig fint tilrettelagt.

Murbrokker, fliser og gammelt badeværelsesudstyr blev omgående sorteret og fjernet, intet lå natten over, det var meget effektivt.

Vi har kun ros til alle dem, der er gået ind og ud ad vores dør, de fortalte os om, hvad de skulle lave, hvor lang tid de var i huset, og hvem der kom næste dag. Vi må lige nævne det fine flisearbejde, som blev lavet, det kan vi glæde os over hver dag.

De bedste anbefalinger fra os til et dygtigt og professionelt team.

Venlig hilsen

Annette og Flemming

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17