Hos Murermestrene Thomas Hans mestrer vi en metode, som gør os i stand til at optage enkelte fliser uden at beskadige dem. Det gør meget ofte en stor forskel i situationer, hvor vi for eksempel på grund af en vandskade eller problemer med kloakken er nødt til at brække gulvet op for at kunne udbedre problemet.

Med en traditionel ophugning ødelægger man her et antal fliser for at komme til gulvet, og det kan være et stort problem, hvis den samme type flise ikke kan skaffes længere. Ofte kan man skaffe en flise i en lignende nuance, men der vil stadig være en forskel, som for mange vil være et stort irritationsmoment i mange år.

Har man lagt et gulv i natursten, for eksempel travertiner, er en af de stor charmer ved det, at det med tiden skifter farve og bliver en smule mørkere. Men det gør samtidig, at det er stort set umuligt at skaffe enkelte fliser, som passer i nuancen, hvis uheldet er ude.

Med Murermestrene Thomas Hans metode kan vi uden problemer optage både almindelige fliser og natursten uden at beskadige dem det mindste. Og når reparationerne er fuldført, lægger vi dem på plads igen, så det ikke er til at se, at vi har været der.

Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at høre mere om metoden, eller hvis vi skal udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17