Murerarbejde

Murermestrene Thomas Hans A/S løser alle former for murerarbejde for både private, erhverv og offentlige virksomheder.

Hos Murermestrene Thomas Hans er vi mange med forskellige kompetencer og specialer samlet på ét sted. Vi kan derfor tilbyde en totalløsning, hvor vi står for såvel murerarbejde, støbe- og kloakarbejde, samt projektering af opgaven.

Alle vores medarbejdere er faglærte og specialiserede. De kan deres kram og går til enhver opgave med faglig stolthed. Vi lægger stor vægt på efteruddannelse, så alle vores medarbejdere altid er opdaterede på nye teknikker, nye produkter og ny viden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du står med en opgave, der skal løses. Så giver vi dig et overblik over mulighederne – og  en uforpligtende pris.

Murerarbejde vi varetager

Kvalitet

Vi har nogle klare retningslinjer for kvaliteten af vores murerarbejde, og alle vore medarbejdere stræber efter at levere det absolut bedste stykke arbejde til kunden. Du finder mere om vores retningslinjer for kvalitet her.

For at kunne levere en total løsning til vores kunder samarbejder vi med faste leverandører og samarbejdspartnere fra relaterede brancher. At vi kender hinanden, giver effektiv koordination af opgaven – og det bringer kvaliteten ind i arbejdet lige fra starten.

Kontakt os – vi vurderer opgavens omfang og giver en uforpligtende pris.

Geografisk dækker vi

Hele Sydjylland og Fyn, men vi udfører også større opgaver andre steder i landet.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17