Forskallingsarbejder

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi stor erfaring med insitustøbninger og de dertil hørende forskallingsarbejder, både når det gælder fundamenter, og når det gælder støbning af mure og dæk.

Den helt store fordel ved at insitustøbe et fundament, frem for at bygge det op i blokke, er at det giver mulighed for at indbygge mere armeringsjern. Samtidig giver det en højere tæthed i betonen, og begge dele sikrer i sidste ende et langt stærkere fundament. Herudover giver denne form for støbning også en mere ensartet og glat overflade, og man kan styre dimensionerne langt mere præcist.

Det samme gør sig gældende, når det handler om mure og dæk, hvor man skal sikre en sammenhængende beton og sørge for, at betonen både indvendigt og udvendigt har en ensartet, glat overflade, som giver et særligt udtryk. Vojens Vandværk er et eksempel på en bygning, hvor vi har insitustøbt såvel fundament som samtlige vægge.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for forskallingsarbejder, er du meget velkommen til at kontakte os her.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17