Udgravning til kloak

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi som autoriseret kloakmester stor erfaring med alle former for kloakarbejde. Vi udgraver og anlægger kloakker i forbindelse med alle vores nybyggerier, lige som vi ofte omlægger kloakker, både indvendigt og udvendigt, når vi for eksempel renoverer badeværelser.

Når det gælder udgravning til kloak, er den vigtigste opgave naturligvis at sikre den rigtige hældning ud mod offentlig kloak, lige som udgravningen skal tilpasses sådan, så man undgår skarpe knæk på rørene. Når vi omlægger gamle problem-kloakker, er det typisk en af disse to ting, som er gået galt – eller også skyldes problemerne, at kloakken er underdimensioneret i forhold til moderne behov.

Oplever du problemer med, at din kloak stopper, er det dog først og fremmest rotter, du skal være opmærksom på – de er skyld i langt størstedelen af alle kloakskader i Danmark. Det kan dog også være, at dit lavtskyllende toilet skyller lige lavt nok, det kan du læse mere om her.

Står du foran at grave ud til og anlægge en ny kloak, kan du med stor fordel overveje at få monteret en rottespærre. Det sikrer dig både mod rotteangreb og giver dig en forsikringsmæssig fordel. Læs mere om montering af rottespærre her.

Og kontakt os endelig, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på udgravning til kloak.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17