Mange vælger i dag at sætte sit personlige præg på for eksempel badeværelset ved at udsmykke vægge eller gulv med en smuk mosaik, som sætter prikken over i’et. Mosaikker fås i dag i et nærmest uendeligt antal variationer, så der er noget, som passer til enhver smag og ethvert badeværelse.

Hos Murermestrene Thomas Hans er vores specialiserede flise- og klinkemedarbejdere alle i stand til selv at udføre mosaikarbejde, hvis man som kunde ønsker sig noget helt specielt, som ikke fås færdigt på net. Men i de fleste tilfælde vil en mosaik på net opfylde behovet, lige som den er langt mindre tidskrævende at sætte op.

Natursten, som eksempelvis travertiner, er i dag også et meget populært materiale, når der skal vælges fliser eller klinker til gulv og badeværelse. Natursten tilfører gulvet et levende spil med sine iboende aftegninger og naturlige hulmønstre, lige som de ofte sandfarvede og lyst brunlige nuancer tilfører lige det strejf af varme, som klæder et hjem i lyst, dansk design så godt.

Natursten og travertiner kan lægges både med og uden fuger, alt afhængigt af smag. Hos Murermestrene Thomas Hans har vi en række medarbejdere, der er særligt specialiserede i flise- og klinkearbejde, og som sætter en stor ære i at levere et perfekt resultat hver eneste gang, uanset hvilken flise- eller klinketype, du vælger.

Du kan se fotos af opgaver, vi har løst, her – og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, når det gælder mosaik, travertinger og natursten. Du kan også bare ringe og få et godt råd.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17