Restaurering og renovering

Murermestrene Thomas Hans udfører rigtig mange opgaver, når det gælder restaurering og renovering. Gennem vores mere end 20 år i branchen har vi renoveret så mange huse, lejligheder, badeværelser, erhvervsbyggerier og industrihaller, at vi ikke har tal på det. Og det er altid en stor fornøjelse at se et ældre, og måske nedslidt, byggeri få helt nyt liv – og måske endda en helt ny funktion – efter en renovering.

Speciale i restaurering
Et særligt speciale hos Murermestrene Thomas Hans er restaurering af bevaringsværdige og fredede ejendomme. Vi har restaureret rigtig mange bygninger i Haderslevs historiske bydel, lige som vi har stået for en stor del af Brødremenighedens huse i Christiansfeld, som nu er blevet optaget på UNESCOs liste over Verdensarv.

Restaurering af den slags bygninger er en helt særlig opgave, som kræver kendskab til det gamle murerhåndværks materialer og metoder – og ikke mindst et godt håndelag. Derfor har flere af vores medarbejdere gennemgået den særlige uddannelse til restaureringshåndværker. Du kan læse mere om et par af dem her.

Vigtig viden og erfaring
Hos Murermestrene Thomas Hans er vi meget stolte af vores restaureringsarbejder, der også giver os vigtig viden og erfaring, som vi kan tage med os, når vi bygger nyt. Moderne materialer og metoder er ikke altid den bedste løsning. Du kan se billeder af nogle af vores restaureringsarbejder her.

Uanset om du står overfor et renoverings- eller et restaureringsprojekt, er vi hos Murermestrene Thomas Hans ikke blege for at sige: Den opgave finder du ikke mange, der kan løse lige så godt som os! Så kontakt os endelig for en snak – og et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17