Genetablering af belægning

Kloakarbejde er i langt de fleste tilfælde ensbetydende med gravearbejde. Det betyder, at man meget ofte må se på, at vi graver rosenbedet op eller fjerner belægningen i indkørslen for at komme til. Og når det gælder indvendigt kloakarbejde, må vi ofte fjerne fliser og brække gulvet op for at komme til.

Hos Murermestrene Thomas Hans mestrer vi en særlig metode, som gør os i stand til at tage fliser og klinker op uden at ødelægge dem. Det har stor betydning, hvis fliserne enten ikke kan skaffes længere, eller hvis man har natursten, som skifter farve med tiden. Du kan læse mere om metoden her.

Samtidig har vi hos Murermestrene Thomas Hans en stor og veletableret gartnerafdeling, som kan sørge for at genetablere såvel din belægning som dit rosenbed nøjagtigt, som det var, inden vi gik i gang. Du kan naturligvis også vælge at lade dig inspirere til noget helt nyt. Vores gartnerafdeling råder over kompetente haveplanlæggere, som kan designe din have helt efter dit hoved. Læs mere om, hvad vores gartnerafdeling tilbyder her.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på genetablering af have og belægningsarbejde.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17