Tilbygninger

Har du ønske om at få lavet en ny tilbygning til dit eksisterende hus, minder opgaven på mange måder om et nybyggeri. Det betyder, at man i mange tilfælde, skal være opmærksom på de samme ting, som i forbindelse med et nybyggeri. Det kan du læse mere om her.

Der er dog nogle ting, som adskiller sig, når det gælder en tilbygning. En af de vigtigste ting er, at tilbygningen passer godt sammen med det hus, man allerede har, så det færdige projekt er helstøbt – både når det gælder det visuelle, og når det drejer sig om brug og funktion. Har man et forholdsvist nyt hus, vil det ofte være nemt at lave en tilbygning i samme stil, men har man et ældre hus, kan det være svært at ramme stilen, lige som både mursten og tag vil skille sig ud alene ved at være nyere. Her kan man i nogle tilfælde med fordel vælge en tilbygning i en helt anderledes stil.

Gå efter erfaringen
Uanset hvilken løsning, man vælger, er de vigtigt at vælge nogle håndværkere, som har en solid erfaring med tilbygninger, og som kan komme med gode råd og forslag – og som har mange referencer fra tidligere byggerier, der kan tjene som inspiration. Der opstår næsten altid uforudsete situationer, når man bygger til og begynder at arbejde på et eksisterende hus, som måske alligevel er bygget lidt anderledes op, end man troede.

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi 20 år erfaring med både nybyggeri og tilbygninger, lige som vores medarbejdere er kvalitetsbevidste og har en høj faglig stolthed. Du kan læse mere om os her.

Og ring til os, hvis du gerne vil have en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med en tilbygning.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17