Opsætning af fliser

Opsætning af fliser er et stykke arbejde, som først og fremmest kræver et omhyggeligt forarbejde. Alle vægge skal være i lod og spartlet fuldstændigt plane, for enhver form for sjusk her sætter sit tydelige præg på det færdige resultat.

Når forarbejdet er gjort, sørger den erfarne murersvend for at planlægge sit arbejde ned i mindste detalje. Hjørner, fuger og sammenføjninger kræver typisk, at fliserne skæres til, men dette skal samtidig gøres, så der både er et naturligt forløb og færrest mulige skårne fliser i det færdige resultat. Og er der et klinkegulv skal fliserne også sættes op på en måde, så fugerne følger et naturligt forløb i forhold til gulvet.

Selve opsætningsarbejdet er i virkeligheden den mindste del af arbejdet, men skal resultatet blive godt, kræver det en erfaren svend med et godt håndelag for netop den type arbejde. At udføre et stykke smukt flisearbejde er ganske enkelt noget, der ligger i hænderne.

Hos Murermestrene Thomas Hans har vi en række medarbejdere, der er særligt specialiserede i flise- og klinkearbejde, og som sætter en stor ære i at levere et perfekt resultat hver eneste gang. Du kan se fotos af opgaver, vi har løst, her – og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på opsætning af fliser.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17