Facaderenovering

En facaderenovering er ofte en virkelig god løsning, når man står med et ældre hus, som langt fra lever op til nutidens krav og standarder for isolering. Ud over at give en stor besparelse på varmeregningen kan en facaderenovering løfte husets energimærke rigtig mange pladser op ad skalaen.

Kort fortalt går en facaderenovering ud på, at man limer et passende lag isolering i form af stenuld på ydersiden af den eksisterende facade. Herefter giver man isoleringen et lag facadepuds med indbygget net. Det giver en holdbar klimamembran, som sikrer isoleringen mod vind og vejr.

Slip for kuldebroer og byggerod
De store fordele ved en facaderenovering er, at den ikke tager af husets indvendige mål – man har stadig nøjagtigt samme antal kvadratmeter indvendigt. Herudover sikrer en facaderenovering, at man får bugt med alle eventuelle kuldebroer i den eksisterende facade, lige som skader, der kan give grobund for fugt, bliver lukket effektivt inde bag isoleringen. Og sidst, men ikke mindst, slipper man fuldstændigt for byggerod og håndværkerstøv indenfor.

Vi kan rådgive dig
Murermestrene Thomas Hans har stor erfaring med udførelse af facaderenovering, lige som vores energivejleder kan rådgive dig om, hvorvidt det er den rigtige løsning for dig – og om der er andre tiltag, du kan gøre for at sikre en lavere varmeregning. Så kontakt os endelig vedrørende facaderenovering, vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17