Murermestrene Thomas Hans A/S er sammenslutningen af de to murerfirmaer Murermestrene A/S og Thomas Hans, der begge blev etableret i midten af 1990’erne, men som fusionerede i 2011 for at opnå styrken til at udføre også de helt store opgaver.

Murermestrene A/S blev etableret i 1997 af Søren Schleidt og Stig Thomsen, kun et halvt år efter etableringen af Thomas Hans. Begge murerfirmaer var siden deres etablering vokset støt og havde etableret en solid kundekreds af både private kunder, erhvervskunder og offentlige kunder i hele regionen.

De rette folk

Helt fra starten har vi lagt afgørende vægt på at have en fri omgangstone og ansætte de rigtige folk. Vores medarbejdere skal være dygtige og med en høj grad af faglig stolthed. De skal også være selvstændige og fleksible, så vi er sikre på, at de er gode til at omgås vores kunder. Og så skal de kunne sætte chefen på plads, når der er noget, de ved mere om end ham.

Vi går højt op i at efteruddanne vores medarbejdere og sikre, at alle har det nødvendige overskud – både fagligt og personligt – til at levere det, som det hele handler om: Et solidt stykke håndværk, som vi kan være stolte af – og som vores kunder er tilfredse med!

Et af de største

I dag er Murermestrene Thomas Hans A/S et af landsdelens største murerfirmaer. Vi beskæftiger cirka 60 medarbejdere, og omsætningen ligger på omkring 60 millioner kroner årligt.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17