Udgravning til fundament

Når man graver ud til et fundament, er det afgørende at sikre sig, at man får gravet ned til fast og bæredygtig grund på hele det areal, fundamentet skal dække. Hos Murermestrene Thomas Hans benytter vi altid en geotekniker og boreprøver til at fastslå, hvordan sammensætningen af jordlagene er, og hvor langt vi skal ned for at nå bæredygtig grund.

En geotekniker gør det dog ikke alene. Skal resultatet blive godt og ensartet, kræver det en dygtig og erfaren maskinfører. En maskinfører, som ved, hvordan bæredygtig jord ser ud, og reagerer, når noget ikke er som forventet. Har der for eksempel tidligere været gravet ud til rør, hvor der er fyldt op med ikke-bæredygtig jord, skal denne udskiftes med fyldsand og komprimeres, før et fundament kan stå sikkert.

Hos Murermestrene Thomas Hans råder vi over erfarne jordfolk og maskinførere, som også mestrer at tilrettelægge arbejdet, så det udføres i den rigtige rytme og med mindst mulig kørsel.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan grave ud til dit fundament, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os på

74 52 27 17