Restaurering og renovering gallerier

Renovering af fredet hus

Vandtårnet i Kløften i Haderslev.
Hen over foråret og sommeren 2018 fik Murermestrene Thomas Hans æren af at stå for renoveringen af Haderslevs vartegn, det gamle vandtårn i Kløften.

Renovering af fredet hus

Brødremenighedshuse på Lindegade 31 i Christiansfeld.

Før renoveringen stod huset med vandskurede facader, hvor mange af fugerne var frostsprungne, lige som der kom fugt op gennem soklen, da der ikke var monteret fugtspærre på denne. Den slags gjorde man ikke i gamle dage.

Brødremenighedens Hotel

Brødremenighedens Hotel

Både tag og skorstene på det fredede Brødre Menighedens Hotel i Christiansfeld var nedbrudte af vind og vejr. Murermestrene Thomas Hans stod for komplet, men nænsom, restaurering af begge dele i oprindelig stil. Skorstenene murede vi op på stedet, så de blot kunne hejses op med kran.

Renovering af 100-årig butik

Renovering af 100-årig butik

Totalrenovering af Slagter Vollstedts forretning på Naffet i Haderslev. Slagter Vollstedt, der fejrede sit 150 års jubilæum i 2012, har haft til huse i forretningen i Haderslevs gamle og fredede bydel siden 1896.

Renovering af fredet rådhus

Renovering af fredet rådhus

Murermestrene Thomas Hans er eksperter i renovering og restaurering af fredede huse og bygninger. Her har vi renoveret facaden på det gamle rådhus i Lavgade i Haderslev.

Lindegade 2 Christiansfeld

Lindegade 2 Christiansfeld

Murermestrene Thomas Hans har været involveret i restaureringsarbejdet på en del af de fredede Brødre Menighedshuse i Christiansfeld. Her er det Lindegade 2, vi har under kærlig behandling.

Restaurering af bindingsværk

Restaurering af bindingsværk

Hos Murermestrene Thomas Hans er vi eksperter i restaurering og renovering af gamle og fredede ejendomme. Her har bindingsværk og facade fået en kærlig hånd.

Lindegade 24 Christiansfeld

Lindegade 24 Christiansfeld

Et af de smukke Brødremenighedshuse på Lindegade 24 i Christiansfeld var voldsomt medtaget efter angreb af fugt og hussvamp. Murermestrene Thomas Hans fik til opgave at foretage en gennemgribende restaurering og renovering af hele ejendommen i Brødremenighedens oprindelige byggestil.

Bliv kontaktet for gratis tilbud

Kontakt os også gerne på

74 52 27 17